2012-01-05 08:58:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - nem várt fordulat következik életében

Napi horoszkóp január 5.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma úgy érezheti, mindenki elpártolt öntől. Ez azonban csak az első benyomás. Ha nyitott és nem restell ezúttal maga kezdeményezni, akkor visszahódíthatja a szívüket. Egy kis találékonyság sem árt a jó benyomáshoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A telet még az ön erős szervezete is megérzi. Ha a nátha és a vírusok el is kerülik, a depresszió, a szomorúság megüli lelkét. A fényterápia segíthet: váltson szolárium bérletet! Ma minden jó szava visszaszáll a fejére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha bizonytalan valamiben, hagyatkozzon a megérzéseire. Az értelemnél ma jobb vezetője lehet az érzés. A közös hang megtalálása a munkahelyén azért is fontos lenne, mert ezzel egy intrikától is megszabadulhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az utóbbi időben túlhajszolta magát, a szervezetének szüksége lenne egy kis regenerálódásra. A gyógyszerek, vitaminok most csak félmegoldást jelentenek. Valahogy a teljes testét-lelkét kellene kényeztetnie. Mit szólna egy masszázshoz?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Türelmesebbnek és figyelmesebbnek kellene lennie a környezetében élőkkel. Az ön nagy akarata miatt némelyek megsemmisültnek érezhetik magukat. Ez pedig nem jó, ha valóban véghez akarja vinni a tetteit. Szüksége lehet rájuk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha utaznia kell, feltétlenül kössön biztosítást! Az úti célt is érdemes jobban átgondolnia, és nem csak a balesetveszély miatt. Azok a dolgok, amik régen érdekelték, mára talán unalmassá váltak. Az újdonság, az ismeretlen vonzóbb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma sokkal tisztábban látja a dolgokat, mint máskor. Használja e tisztánlátását ügyes-bajos dolgai intézésére. Másoknak is jó tanácsokat adhat, de csak akkor, ha erre külön felkérik. A kéretlenül adott tanács erőszaknak tűnhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap szerelmes hangulatban éri, de lehet, hogy az érzelemnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Ha elkötelezett, nagyobb bajt zúdíthat a fejére, mint amekkora öröme telik a kalandban. Legyen óvatos duhaj!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem várt fordulat következhet be az életében. Ne feledje, a családjához mindig fordulhat, ha kételyei támadnának. A döntést, ha nem muszáj, lehetőleg még ne hozza meg, egyelőre a mérlegelés ideje van. Sétáljon ma sokat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Bak jegy szülöttei ma könnyen elcsábulhatnak: kalandra, vásárlásra, extrém sportra, különös szórakozásra mind-mind kaphatók. Mintha feledték volna zárkózottságukat. A megnyílás új életerővel tölti fel. Legyen bátor!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Párkapcsolati problémáinak legalább annyira oka saját konok, zabolátlan természete, mint társának házsártossága. Jobban mondva, az egyik a másiknak velejárója. Egy utazás valami nyugalmas helyre gyógyír lehet mindkettejüknek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kellemesen indul a napja, valami meglepetés éri, ami feldobja a kedvét. Ezért egész nap vidám, és jószívű, mintha a nap sütne a lelkéből. Mindenkihez van egy kedves szava, mindenkivel segítőkész. Az angyalok önnel vannak.

Napi horoszkóp
(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: